vacature fysiotherapie Geen verder een mysterie

Rietland organiseert trouwerijen, feesten, partijen en vergaderingen. Het werk is buitengewoon gevarieerd. De ene keer sta je achter de bar teneinde bier te tappen en drankjes te schenken.

Wij zoeken je als je interesse hebt in paardengeneeskunde en GD en voor een gezellige groep dierenliefhebbers wilt werken, in de gewest Rotterdam/Dordrecht!

Team Contini kan zijn opzoek tot je!! Ben jij die spontane, vriendelijke en hardwerkende collega waar we tot op zoek bestaan?

Een keukenbrigade met Grand café een Bastille kan zijn ieder direct op zoek tot een hulpkok/ afwasser. Verlangen is je bekende produceren betreffende dit koksvak?

• De bereidheid en flexibiliteit om te werken in een wisselende roosters, in de weekenden en op feestdagen.

Verantwoordelijk vanwege het vervaardigen met marktanalyses betreffende bestaande producten, herkennen betreffende nieuwe sales opportunities en dit maken en implementeren aangaande marktstrategieën in Nederland.

Café Hoppe staat garant voor mooie nachten mede door een ontspannen ambiance en dit omvangrijke partijtje dat daar elke schemer plaatsvindt.

En allicht niet te vergeten....jouw mag ook nog echt en aangenaam koken. Vervolgens dagen we jouw uit om te ingaan op die vacature!

Je komt te werken in een luxueuze Wellnessresort, in ons leuk en hardwerkend team. Dit reeks uren per week vullen wij in overleg in. We verlenen ons marktconform salaris en ontspannende secundaire arbeidsvoorwaarden! Enthousiast geworden?

- Een teamplayer die anderen weet te motiveren. Jouw verwacht in oplossingen en mag juist omgaan met druk.

We hebben wat wisselingen van een wacht en het betekent dat we weer op speurtocht zijn tot veel nieuwe toppers. Ons beetje ervaring vinden wij wel prettig!

Gezien de aard betreffende onze werkzaamheden kan zijn dit hebben aangaande enig oefening in een gynaecologie en een radiologie nodig, doch ook niet noodzakelijk. Paardenkliniek Aa & Hunze kan zijn gevestigd in dit opwindende Drentse Schoonloo en bestaat uit een jong en enthousiast team van 3 dierenartsen en 3 assistentes.

Indien medewerker bediening ben jij het aanspreekpunt vanwege onze gasten. Jij zorgt ervoor het ze het voor Eetcafé Veenomenaal tot een zin hebben.

Ben jij een kok betreffende ervaring en passie vanwege dit vak? Ben je ons leider in jouw ambacht en durf je zijn verklaring keuzes te maken? Ben jouw flexibel en creatief, zet jouw graag jouw titel onder een gerecht? Vervolgens zoeken we je!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *